VU

Seminar VUrORE 5 september 2006

De door VUrORE en NOREA Amsterdam georganiseerde studieavond op 5 september 2006 (Seminar Continuous Auditing) was een groot succes !

Op 5 september jl. is de door VUrORE en NOREA Amsterdam georganiseerde seminar met als onderwerp Continuous Auditing (Dynamisering van de Audit) gehouden. Deze studieavond was de eerste dat het huidige VUrORE Bestuur organiseerde.

 

Logo_NOREA_VUrORE 

 

Het doel van deze avond was alle afgestudeerde (en collega) IT auditors bekend te maken met de gevolgen die Continuous Auditing op het vakgebied heeft. Zowel tijdens als na afloop van het seminar was er gelegenheid om over het onderwerp te discussiƫren.

 

Na een welkomstwoord van dhr. R. Paans stonden er een drietal presentaties op het programma: dhr. A. Pronk van ABN AMRO, dhr. R. van 't Boveneind van de EDP Audit Pool. De derde presentatie van de heren E..P. Verschut en H.J.B. Zwienenberg die hun afstudeerscriptie Non-Stop STOP over Continuous Auditing zouden presenteren kon helaas geen doorgang vinden.

 

Na afloop is een deelnamebewijs uitgereikt (i.v.m. evt. PE-verplichting). Zowel voor wat betreft de kwaliteit van de presentaties als het aantal deelnemers werden de verwachtingen van het VUrORE Bestuur en NOREA Amsterdam ver overtroffen. De presentaties kunnen hier worden gedownload.

 

Oordelen
Dhr. Mr.drs. J. Roodnat RE RA en Dhr. Drs.ing. P.D. Verstege RE RA namens de NOREA Werkgroep Oordelen

 

Continuous monitoring en continuous auditing: continuous solutions? (scriptie)
Mevr. M. Hoetjes en Dhr. Ing. J. Jacobs

Technical audits en monitoring:
simpele, effectieve voorbeelden
Dhr. P. Kazil

 

Indien er nog vragen mochten zijn naar aanleiding van het gehouden seminar op 5 september kunt u contact opnemen met het Secretariaat,
Postgraduate IT Audit Opleiding.
De Boelelaan 1105, Kamer 2A-13
1081 HV te Amsterdam
Telefoon (020) 598 60 55

Email het secretariaat via het contactformulier.

 

Download hier de presentaties

 

Pagina terug

vinkje

Agenda

Geen activiteiten gepland

vinkje

Volg ons op Twitter

Twitter
vinkje

Scripties

vinkje

Vurore

VUrORE is de Studievereniging van de IT Audit Opleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam en een afdeling van NOREA. De belangenbehartiging van de studenten wordt vormgegeven door de studiecommissie. In deze studiecommissie participeren studenten en afgestudeerden. De studenten en afgestudeerden van de IT-Audit Opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam zijn automatisch lid van VUrORE.

Lees verder over Vurore