VU

awardJoop Bautz Information Security Award 2013

 

Een prijs voor de beste scriptie

Heb je dit jaar voor je afstuderen een scriptie geschreven over Informatiebeveiliging, wil je een echte bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Informatiebeveiliging en kans maken op € 2.000 én ruime aandacht in de vakpers?

Schrijf je dan nu in voor de Joop Bautz Information Security Award 2013!

 

Een award voor de meest veelbelovende scriptie

Het Platform voor Informatiebeveiliging (PvIB), NOREA en ISACA reiken jaarlijks een prijs uit voor de meest veelbelovende en actuele scriptie op het gebied van Informatiebeveiliging.

 

Deze prijs is vernoemd naar Joop Bautz, een pionier die in de jaren 70 streefde naar professionalisering van het vakgebied Informatiebeveiliging.

 

De winnaar wint een bedrag van € 2.000. Ook brengt de vakpers de winnaar en zijn/haar onderzoek uitgebreid onder de aandacht. Op 9 oktober 2013 ontvangt de winnaar zijn/haar prijs tijdens het Information Security congres.

 

Doe mee!

Heb jij een scriptie geschreven over Informatiebeveiliging, wil je een echte bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied en wil je worden beloond met € 2.000 en aandacht in de vakpers? Schrijf je dan in voor de Joop Bautz Information Security Award 2013!

Meer informatie hierover vind je via de onderstaande link.

 

Download de Flyer-JBISA-2013

 

Pagina terug

vinkje

Agenda

Geen activiteiten gepland

vinkje

Volg ons op Twitter

Twitter
vinkje

Scripties

vinkje

Vurore

VUrORE is de Studievereniging van de IT Audit Opleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam en een afdeling van NOREA. De belangenbehartiging van de studenten wordt vormgegeven door de studiecommissie. In deze studiecommissie participeren studenten en afgestudeerden. De studenten en afgestudeerden van de IT-Audit Opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam zijn automatisch lid van VUrORE.

Lees verder over Vurore