VU

Seminar woensdag 10 december 2014

seminarSeminar IT Audit

VUrORE organiseert in samenwerking met Norea een IT Audit seminar op woensdag 10 december 2014, van 17.00 uur tot 21.30 uur en na afloop een borrel.

 

Indien u de hele avond bijwoont, dan ontvangt u na afloop een deelnamebewijs voor de besteding van 3 uur in het kader van Permanente Educatie.

 

Gratis toegang

Alumni van VU Postgraduate IT Audit, Compliance & Advisory, (aspirant) leden van NOREA, leden van PvIB.

 

Locatie

VU Auditorium, VU Hoofdgebouw, De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam.

 

Programma

 

17:00 uur - Ontvangst

met koffie en broodjes

 

17:45 uur - Introductie

 

18:00 uur - Het Security Operations Centre: Modelleren en meten van effectiviteit - Stef Schinagl

"In het voorjaar van 2014 is Stef afgestudeerd voor de IT audit opleiding aan de Vrije Universiteit. Stef heeft onderzoek verricht naar de effectiviteit van Security Operations Centers (SOC). In zijn lezing presenteert Stef de uitkomsten van zijn onderzoek."

 

18:45 uur - Data-analyse en fraudedetectie - Wendy Schierboom

"Wendy is werkzaam als data-analiste en is in het voorjaar van 2012 afgestudeerd op haar onderzoek naar fraudedetectie aan de hand van data-analyse. Vanuit haar onderzoek en haar werkervaring vertelt zij over de manier, waarop IT-auditors data-analyse toe kunnen passen in hun praktijk."

 

19:30 uur - Pauze

 

20:00 uur - Risk Management based on attacker resources - Ruud Verbij

"Ruud heeft onderzoek gedaan naar de risico's van e-voting. Als uitkomst van zijn onderzoek is hij gekomen tot een alternatief risk assessment framework, welke hij presenteert gedurende zijn lezing."

 

20:45 uur - Afsluting

 

21:00 uur - Borrel

 

Pagina terug

vinkje

Agenda

Geen activiteiten gepland

vinkje

Volg ons op Twitter

Twitter
vinkje

Scripties

vinkje

Vurore

VUrORE is de Studievereniging van de IT Audit Opleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam en een afdeling van NOREA. De belangenbehartiging van de studenten wordt vormgegeven door de studiecommissie. In deze studiecommissie participeren studenten en afgestudeerden. De studenten en afgestudeerden van de IT-Audit Opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam zijn automatisch lid van VUrORE.

Lees verder over Vurore