VU

VU University

NVAO-accreditatie voor IT-Auditing bij de Vrije Universiteit

Het postinitiƫle wo-master programma IT-auditing, Compliance & Advisory (ITACA) van de Vrije Universiteit te Amsterdam is geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

 

Hiermee voldoet het IT-auditing programma aan de door NVAO gestelde criteria voor Master of Science en kan een ITACA afgestudeerde ervoor kiezen de internationaal erkende MSc-titel te voeren.

 

Kandidaatstudenten met een MSc-instroomniveau starten in het eerste collegejaar in januari. Kandidaten met een bachelor-diploma worden in de gelegenheid gesteld eerst een Pre Master programma met onderzoeksmethodologie te doorlopen, welke start in september.

 

De inhoudelijke verantwoordelijkheid van de opleiding is in handen van prof.dr.ir. Ronald Paans RE en dr. Abbas Shahim RE, die samen met een team van hoofddocenten invulling geven aan de wetenschappelijke verankering van de opleiding.

vinkje

Agenda

Geen activiteiten gepland

vinkje

Volg ons op Twitter

Twitter
vinkje

Scripties

vinkje

Vurore

VUrORE is de Studievereniging van de IT Audit Opleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam en een afdeling van NOREA. De belangenbehartiging van de studenten wordt vormgegeven door de studiecommissie. In deze studiecommissie participeren studenten en afgestudeerden. De studenten en afgestudeerden van de IT-Audit Opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam zijn automatisch lid van VUrORE.

Lees verder over Vurore