VU

VU seminar woensdag 29 april 2009

Management van IT in turbulente tijden
Gevolgen voor IT-governance en IT-audit

Dit thema stond 29 april 2009 centraal tijdens het VU seminar. Verschillende experts hebben hun visie gegeven op de veranderende rol van de IT-auditor. Dit seminar is georganiseerd om Prof.drs. Arno Oosterhaven als hoogleraar van de Postgraduate IT Audit Opleiding te verwelkomen. Het druk bezochte seminar werd als zeer succesvol ervaren. De presentaties van het seminar zijn via een link onderaan deze pagina te downloaden.

 

Ronald Paans en Hans Lameijer

Ronald Paans de dagvoorzitter en Hans Lameijer, senior vice president Operations & IT-audit van de ABN-Amro, in discussie met het publiek over de positie van de hedendaagse IT auditor.

Ronald Paans en Hans Lameijer in discussie met het publiek 

 

Prof.drs. Arno Oosterhaven

Prof.drs. Arno Oosterhaven is aangesteld als hoogleraar van de opleiding Postgraduate IT Audit Opleiding. 

Prof.drs. Arno Oosterhaven

 

Logo VU NOREA

 

Download hier de presentaties

 

Pagina terug

vinkje

Agenda

Geen activiteiten gepland

vinkje

Volg ons op Twitter

Twitter
vinkje

Scripties

vinkje

Vurore

VUrORE is de Studievereniging van de IT Audit Opleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam en een afdeling van NOREA. De belangenbehartiging van de studenten wordt vormgegeven door de studiecommissie. In deze studiecommissie participeren studenten en afgestudeerden. De studenten en afgestudeerden van de IT-Audit Opleiding van de Vrije Universiteit Amsterdam zijn automatisch lid van VUrORE.

Lees verder over Vurore